-10%

Buster Swim er det nye skud på Buster Jerk stammen, fra Strike Pro. Denne nye version er super nem at fiske, og kan i den grad fange fisk!

Farve

Blue Chrome, Burbot, Elritsa, Emerald Herring, Golden Roach, Green Motoroil Pike UV, Red Devil, Spotted Bullhead, Sucker Punch, Sunfish

Strike Pro Buster Swim 13cm

160,00 DKK 144,00 DKK

Strike Pro Buster Swim er en helt ny og fantastisk jerkbait. Den er super nem at fiske, da den har en lokkene s-gang i vandet ved indspinning, og slår ud til siden ved spinstop. Dette er en super kombination, der gør den til den fortrukne swimbait/jerkbait for både begyndere og øvede fiskere.

Buster Swim er udstyret med 2/0 ultra skarpe kvalitets kroge og har en holdbar konstruktion. Buster Swimbait er blyfri, fås i 10 farver, er langsomt synke og måler 13 cm. Vægten er 65 Buster Swim kommer i en stor og flot farvepalette, så det er nemt at finde den der passer til dit fiskevand.

Specifikationer:
– 13cm
– 65g
– Langsomt synkende (0,5m – 1,5m)
– Blyfri

Ryd
Varenummer 90199 Kategorier , , Tags

RELATEREDE VARER

Du kunne også være interesseret i...

ANDRE SÅ OGSÅ DISSE

VIND GAVEKORT: 500DKK

Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrev-medlemmer, om et gavekort på 500DKK til Justfishing Denmark webshoppen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail.
TILMELD
close-link
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.