Vi er gået sammen med vores svenske venner fra Kanalgratis, så vi kan tilbyde jer et bredt udvalg af deres storfanger agn, fra deres egen produktion samt andre svenske agnbyggere. Her er det Nettel Baits der står for skud.

Farve

Crystal Clown, Natural Eelpout, Red/Black

Nettel Baits - Nettel Juvenile 2-pack

129,00 DKK

Nettel Juvenile er en meget naturtro efterligning af en ålekvabbe, som er en almindelig agnfisk i mange farvande. De bevæger sig langsomt, og er generel en stor fødekilde for rovfisk. Denne version er en effektiv downsize model af den store Nettel Laken. Super størrelse “Searchbait”, til at finde gedderne hurtigt.

Med omhyggelig design har Nettel Juvenile både høj estetik og fiskbarhed. Dens brystfinner og kropsform skaber en interessant silhuet fra enhver vinkel, som rovfisken måtte se agnen fra. Sammen med den glidende haleaktion giver det en illusion af et let, velsmagende bytte – noget rovfiskene simpelthen ikke kan modstå!

Kan rigges både på shallow screw til lav vand, såvel som jighoveder til dybere fiskeri. Kan også rigges på en offset krog til fiskeri i grødefyldte områder.

25 gr, 19 cm med halen udstrakt. – Indeholder 2 stk.

 

Ryd

RELATEREDE VARER

Du kunne også være interesseret i...

ANDRE SÅ OGSÅ DISSE

VIND GAVEKORT: 500DKK

Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrev-medlemmer, om et gavekort på 500DKK til Justfishing Denmark webshoppen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail.
TILMELD
close-link
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.