Guideline ULBC Daypack 35

1.269,00 kr.

Denne lette rygsæk er rummelig, komfortabel og spækket med funktioner nok til en lang dag ved vandet eller en minimalistisk flerdages fisketur. Rygsækken er designet til at lade dig fiske aktivt gennem en hel dag uden at tage pakningen af, samtidig med at alle dine fiskefornødenheder er let tilgængelige. Den har et afstivnet 3D mesh-panel bagpå for øget ventilation og komfortable lagdelte skulderstropper med flere tætheder for klassens bedste bærekomfort. De har også en justerbar brystrem med en nødfløjte, dockingstationer til din pincet og fastgørelsesløkker. De aftagelige tilføjelsesstropper er nyttige, når du bruger en af vores taljetasker monteret på dit bryst for ekstra volumen.

En taljerem holder din rygsæk på plads i alt terræn, og livremmen gemmes nemt væk for ikke at forstyrre din skydeline, når du fisker. Det store hovedrum har en sikker rulle-top lukning og kan lukkes i toppen eller komprimeres og strammes langs hver side med stropper. På fronten finder du først en rummelig lynlåslomme med nøgleophæng indeni men også en dyb og elastisk netlomme. Dette er ideelt til at holde dit lille net eller andet udstyr let tilgængeligt, men det er også perfekt til at holde vådt udstyr væk fra hovedrummet.

ULBC Daypack 35 har dobbelte elastiske stang-rør-lukninger inde i frontlomme med lynlås og elastiske mesh-stavlommer, der er nemme at betjene selv med rygsækken på. Det booster også et fastgørelsessystem til montering af ekstra udstyr. Når du bruger denne pakke i kombination med ULBC Waistbag 3, kan bæltet fra livtasken tages af og bruges til at montere en packraft eller et telt oven på rygsækken.

...læs mere
Andre købte også