Luksus Håndlavet Kyst Mappe I Ægte Læder

649,00 kr.

Luksus håndlavet kystmappe, i ægte læder. Disse fantastiske mapper til dine kystblink og gennemløbere, er produceret af Art Merk, specielt til os ved Justfishing. De oser af charme, og har rigtigt flotte håndlavede detaljer. Bl.a. ørred logoet i en gylden farve, der står flot til det mørke læder. Perfekt til kystfiskeren der kan lide luksus, og gerne vil have en helt unik og personlig mappe til sine kystagn. 

Selve mappen:
Mappen har plads til 17 stk. blink/gennemløbere, og er monteret med 2 stk. gennemsigte zipper plasticlommer i midten (3 stk. lommer medfølger i alt). På den ene side af mappen er der monteret en lille praktisk skumvæg med slidser, til montering af f.eks. kroge eller ophængerfluer. 

Mappen åbnes og lukkes nemt via. læderstroppen, der nemt kan tages af og på i begge sider med trykknapper. Da mapperne er håndlavede ned til mindste detalje, vil texturen på læderet variere en smule fra mappe til mappe, men det er altid den samme mørke nuance som på billederne som udgangspunkt. Der er altså ikke to mapper der er helt ens. Med tiden vil læderet også få en rigtigt flot patina, som blot tilfører endnu mere charme og personlighed.

Produktionen: 
Læderet er forseglet med en speciel bivoksblanding for at give vandtæthed og hjælpe til at mappen holder formen. Derefter er der afsluttet med 3 lag lak. Mappen er lavet af højkvalitets vegetabilsk garvet læder. Den håndlavede produktion indebærer bl.a: farvning af læder, malearbejde, larkering, syning og samling i hånden. Disse mapper er håndlavede fra bunden og hver af dem er unikke og en smule forskellige fra hinanden, hver af slagsen med sin egen karakter

Specifikationer:
- Håndlavet
- Ægte læder
- Flotte detaljer
- Indgraveret gyldent ørredlogo
- 3 stk. plastic zipper lommer medfølger
- Skumside til kroge
- Mål lukket: L: 18cm B: 11cm H: 3cm
- Mål åben: L: 18cm B: 24cm H: 1,5cm

 

...læs mere
Andre købte også