Guideline ULBC Waistbag 3

749,00 kr.
IKKE PÅ LAGER

Denne lille og lette taljetaske giver dig masser af glæde i løbet af din dag på vandet. Den er designet til at holde dit udstyr nemt ved hånden hele tiden. Det smarte taljebælte med skinnesystem på ULBC Waistbag 3 giver dig mulighed for at skubbe tasken bagfra og frem i et enkelt træk, hvilket giver dig hurtig og nem adgang til dit udstyr. Taljebæltet er let aftageligt, når du bruger tasken som en ekstra brysttaske på en af vores rygsække.

Denne 3 liters taske har et hovedrum med lynlås med to organiseringslommer og en nøgleklemme. En topmonteret dockingstation til din tang holder dem tæt mod tasken, og den har en venstre/højre konfiguration. Fire udvendige elastiske mesh-lommer gør det nemt at organisere dine spoler og flydemidler. Under tasken finder du to elastiske tuck-away fastgørelser til at bære et stangrør eller en rullet regnjakke.

ULBC Waistbag 3 er en del af vores Ultra Light Back Country-koncept, som giver dig mulighed for at udforske dybere ind i det uopnåelige. Med smarte vægt- og pladsbesparende løsninger er denne produktlinje det givne valg for fluefiskeren, der ønsker at nå de bedste farvande, hvor ingen veje går. For at nå vores miljømål og for at være 'Clean All The Way' er ULBC Waistbag 3 lavet af bluesign® og OEKO-TEX® certificerede stoffer og har en PFAS-fri vandafvisende imprægnering (DWR).

...læs mere
Andre købte også