Guideline Experience Sunglasses

519,00 kr.

Experience solbriller er Guidelines topmodel med kvalitets nylon linser, der giver perfekt klarhed, meget lidt forvrængning og maksimal lystransmission. Stellet er moderne og tidløst og passer lige så godt i byen som ved åen.

Formen er let bøjet, så den dækker godt på siderne mod "strålelys". Stænglerne har en kontrastfarve, der er gummieret, hvilket gør, at de sidder godt på hovedet og ikke glider. En Grøn-grå linse er velegnet til dagsfiskeri med godt lys, da denne farvekombination giver gode kontraster i landskabet og bedre kontraster i vandet end en ren grå linse.

Ligesom vores andre briller blokerer Experience også 100 % af de skadelige UVA- og UVB-stråler, og linsen er polariseret. De kommer i et slidstærkt (hårdt) etui med et kevlar-look og med en renseklud inkluderet. Polariserede linser reducerer overfladerefleksioner og reducerer genskin markant og gør det meget nemmere at se fisk i vandet. Dette er meget vigtigt under sight-fiskeri i klare vandfloder eller på tropiske lejligheder, men det er lige så vigtigt at være i stand til at overvåge enhver fisk, der følger efter din flue, før du samler linen op. Polarisering reducerer også øjentræthed og øger visuel nøjagtighed og forbedrer ydeevnen.

...læs mere
Andre købte også