fbpx
-23%

Når vi snakker jerkbait fiskeri, kommer vi ikke udenom denne Westin Swim Glidebait. Den har utallige storgedder på samvittigheden, og har også hjulpet os hos Justfishing til et par basser tæt på de 10kg.

Farve

3D Official Roach, Bling Perch, Blueback Herring, Chopper, Concealed Fish+, Crystal Perch, Dull Coward, Firetiger, Headlight, Natural Perch, Natural Pike, Official Roach, Oliveoil Perch, Parrot Special, Red Tiger

Westin Swim Glidebait Suspending

129,00 DKK 99,95 DKK

Den originale Westin Swim Glidebait er en veletableret favorit blandt mange gedde fiskere, en af grundende er at den er SUPER nem at fiske. Du kan med de mindste bevægelser, ja faktisk bare en monoton indspinning, få denne jerk/glide bait til at bevæge sig ekstremt lokkende i vandet.

Den kan også fiskes mere aggressivt, med store slag med stangen. Her vil agnen slå til siden, og ligne en panikken agnfisk der ser sig om efter gedden.

12cm 53g Suspending

Ryd
Varenummer 50164 Kategorier , , Tags

ANDRE SÅ OGSÅ DISSE

Du kunne også være interesseret i...

VIND GAVEKORT: 500DKK

Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrev-medlemmer, om et gavekort på 500DKK til Justfishing Denmark webshoppen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail.
TILMELD
close-link
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.