-33%

Salmonoid stængerne er en klasse for sig – og en ny topmodel fra Savage Gear. Spækket med lækre fittings og features, får du her en stang der vil følge dig overalt, uanset hvilke fiskeformer du udsætter den for. Alt i alt en super lækker stang, hvor der er tænkt på detaljerne!

Model

SG Salmonoid 10' 305cm 12-34g – 4sec, SG Salmonoid 9' 273cm 7-25g – 4sec

Savage Gear Salmonoid 4-delt

2.999,00 DKK 1.999,00 DKK

Salmonoid 4-delt rejse stænger, er den nye topmodel fra Savage Gear. Der er virkelig kælet for detaljerne, og der er bestemt ikke gået på kompromis med noget. Fittings og finish er i top, hvilket giver en stang i topklasse, men dog stadig til en pris der er til at betale.

Stangen kan bruges til mange formål, hvad end det er laks, havørred eller noget helt tredje. Stangserien kommer i et bredt udvalg, med forskellige længder og kastevægter, så du kan finde den stang der passer bedst til dig. Stangen sørger for en præcis kontrol under kast, og en delikat præsentation af agnen. Ydermere er actionen på stangen super, hvilket specielt kan mærkes under kast og fight med fish. Vel og mærke både store og små fisk! Dette uden at gå på kompromis med følsomheden i klingen.

Specifikationer:
• 4 delt fylder ikke meget.
• Sea Guide CCS SIN løberinge
• Toray High-End Graphit (46T)
• Alien Tournament hjulholder
• Kork greb
• Leveres i lækker stofpose

Ryd

RELATEREDE VARER

Du kunne også være interesseret i...

ANDRE SÅ OGSÅ DISSE

VIND GAVEKORT: 500DKK

Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrev-medlemmer, om et gavekort på 500DKK til Justfishing Denmark webshoppen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail.
TILMELD
close-link
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.