Vi er gået sammen med vores svenske venner fra Kanalgratis, så vi kan tilbyde jer et bredt udvalg af deres storfanger agn, fra deres egen produktion samt andre svenske agnbyggere. Her er det den Svenske OLA Lures, der står for skud.

Farve

Crystal Pike, Firetiger, Grouper, Hot Pike, Motorpike, Natural Eelpout, Real Roach, Search And Annoy, Smoked Herring

OLA Lures - Hooligan Roach

139,00 DKK

Hooligan Roach er en ny, super cool gedde softbait designet af Ola Rasmusson, manden bag Ola Lures. Det har en bred profil og en perfekt rolig og naturlig gyngende bevægelse, der har vist sig yderst effektiv til store gedder. I løbet af det første år, har den fanget flere store gedde over 10 kilo i mange forskellige typer vand. Den store paddle tail skaber en unik bevægelse i hele agnet helt ned til næsen, der udsender massive vibrationer i vandet. Kombineret med den brede profil er det virkelig let for gedden at se den fra en lang afstand. Kan rigges både på shallow screws til lavt vand, såvel som jighoveder til dybere fiskeri. Nogle lystfiskere foretrækker at bruge 3/0 kroge til den bedste kapacitetsydelse, men 2/0 fungerer også.

115 gr, 21 cm

Ryd

RELATEREDE VARER

Du kunne også være interesseret i...

ANDRE SÅ OGSÅ DISSE

VIND GAVEKORT: 500DKK

Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrev-medlemmer, om et gavekort på 500DKK til Justfishing Denmark webshoppen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail.
TILMELD
close-link
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.