High5Lures er Dansk producerede agn, i højeste kvalitet. Agnene er håndlavet, og man kan virkelig fornemme at der er kælet for detaljerne. Både på effektiviteten af agnene, men også på finishen, som i den grad er i top.

Farve

Black & Gold, Fegis, Golden Molly, Lava, Marble Mix, Motoroil, Silver Bullhead, Toxic Blue

High5Lures Shad14

45,00 DKK55,00 DKK

Shad14 og Shad14 Twister (versionen med krøllet hale) er designet til de skandinaviske vande, både brakvand og ferskvand. De svære gedder elsker disse mindre agn, og på nogle dage er denne størrelse agn det eneste der kan få dem i tale. Shad14 har fanget masser af store, endda meget store, gedder i både brakvand og søer med ferskvand. Den hidtil største rapporterede gedde målte 114 cm (44,9 inch)!! Aborre synes også godt om denne agn. Vi har set en meget stor aborre fanget på dette agn.

Agnen her, er som alle andre High 5 agn, designet så det kan fiskes vægtløs eller vægtet og fiskes i alle tempos uden at vende. Du kan fiske langsomt, hurtig eller endda superhurtig, og actionen er stadig perfekt.

På grund af den relativt lille størrelse af dette agn, er det en rigtig god all round agn. Vi bruger det som et search bait, når vi fisker efter nye områder, og endda på havet efter torsk og sej, er agnen perfekt.

Specs:
Størrelse – 14 cm / 5.5 inch
Vægt: 23 gram / 0.8 ounces

Ryd
Varenummer 90313-1 Kategorier , , Tags

RELATEREDE VARER

Du kunne også være interesseret i...

ANDRE SÅ OGSÅ DISSE

VIND GAVEKORT: 500DKK

Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrev-medlemmer, om et gavekort på 500DKK til Justfishing Denmark webshoppen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail.
TILMELD
close-link
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.