fbpx
-21%

Chooten er en ultra-lækker stangserie fra Gunki, med en bred vifte af stænger i deres super kvalitet, går du ikke galt i byen med sådan en stang!

 • Action: Extra Fast
  Section: 1+1
  Size (cm): 179
  Length (cm): 210
  Guides (Qty): 10
  Weight (g): 137
  Power (gr): 7-25/ Max 35

Gunki Iron-T Chooten S 210m 7-21g

1.899,00 DKK 1.499,00 DKK

Disse lækre stænger, har ekstra følsomme toppe, der optager den mindste bid eller bevægelse på dit agn. Stængerne er udstyret med Fuji K-ringe og mikroguider og er ekstremt hurtige – ideel til alle taktile fiskestilarter.

Stængernes hurtige action egner sig til en bred vifte af taktikker og med stænger i forskellige længder og kraft i området kan du dække alle finesse-stilsituationer – drop shot, micro jig, let jig head, vægtløs …

Også fantastisk til vertical fiskeri med hardbait eller softbait. Der er tænkt meget på håndtagets design. Disse håndtag er lavet udelukkende af kork med en unik komfortabel ergonomisk profil og forbedrer støbning og agnkontrol med den ekstra bonus, at kork er et godt isolerende materiale, så dine hænder forbliver varmere, når du fisker i koldt vintervejr!

OBS: Bestillingsvare.

Tilgængelig på restordre

ANDRE SÅ OGSÅ DISSE

Du kunne også være interesseret i...

VIND GAVEKORT: 500DKK

Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrev-medlemmer, om et gavekort på 500DKK til Justfishing Denmark webshoppen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail.
TILMELD
close-link
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.