Fatnose Shad fra EJ Lures er en sand lokker til storgedden. Med sin høje profil og smallere, krop har den en virkelig forførende gang i langsomme hastigheder. I Samarbejde med Kanalgratis.

Farve

Black Okoboji Perch, Blue Searcher, Dirty Roach, Golddigger, Motorpike, Natural Eelpout, Platinum Pike, Search And Destroy, Transparent Perch, Transparent Trout

EJ Lures - Fatnose Shad

99,95 DKK

Fatnose Shad har en høj profil og en smal krop, der giver den en virkelig forførende bevægelse i langsomme hastigheder. Fatnose Shad er en opfølgning af den populære Flatnose Shad.

Ligesom sin lillebror kan Fatnose Shad rigges på mange forskellige måder for at passe perfekt til din fiskesituation – til fiskeri på lavt vand kan du bare rigge det på en shallow screw, og stinger. Til fiskeri på dybere vand, kan Fatnose Shad også fiskes med et jighoved. Glem ikke at prøve at indsætte en rattle i padlen, på denne måde har du alle odds på din side.

23 cm lang og vejer 60 gr.

Ryd

RELATEREDE VARER

ANDRE SÅ OGSÅ DISSE

VIND GAVEKORT: 500DKK

Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrev-medlemmer, om et gavekort på 500DKK til Justfishing Denmark webshoppen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail.
TILMELD
close-link
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.