DC Lures er en Dansk agnproducent i brusende fremgang. Derfor var der heller ingen tvivl om at vi skulle have dem på shoppen. Disse agn har gennem tiden leveret rigtig fint med havørreder, og mange store fisk. Hvis ikke du har prøvet disse agn, kan vi klart anbefale dem. Vi fører et bredt udvalg, med en masse spændende farver.

Farve

Black Goby, Black Star, Blue Herring, Clown, Fluorecent Green, Optimized Ghost, Piggy, Raw, Real Sandeel, Red Devil, Silver Goby, Sunrise, Sunset, UV Tobis, Vespa

DC Lures Knægten 18g

69,00 DKK

Så er der dømt storfiske gennemløber! DC Lures knægten i 18g er et gennemløbsblink med en stor silhuet, der imiterer en sild eller andre former for småfisk, som havørrederne spiser. Og det gør den ret så godt! Den har i hvert fald leveret et utal af fisk.

Det unikke ved Knægten er dens rotation ved spinstop. For den bliver bare ved, og ved. Faktisk roterer den så meget om sin egen akse, alt i mens den synker ultra langsomt, at den kan rotere mange meter ud til siden før at den rammer bunden. Dét er et spinstop der vil noget!

Vægt: 18g.

Vælg farve.

Ryd
Varenummer 55505 Kategorier , , Tags

RELATEREDE VARER

Du kunne også være interesseret i...

ANDRE SÅ OGSÅ DISSE

VIND GAVEKORT: 500DKK

Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrev-medlemmer, om et gavekort på 500DKK til Justfishing Denmark webshoppen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail.
TILMELD
close-link
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.