fbpx

DC Lures er en Dansk agnproducent i brusende fremgang. Derfor var der heller ingen tvivl om at vi skulle have dem på shoppen. Disse agn har gennem tiden leveret rigtig fint med havørreder, og mange store fisk. Hvis ikke du har prøvet disse agn, kan vi klart anbefale dem. Vi fører et bredt udvalg, med en masse spændende farver.

Farve

Black Pearl, Blue Herring, JOL, Pink Herring, Real Sandeel, Silver Goby, Vespa

DC Lures DC Tobis 14g

69,00 DKK

DC Tobis er en fræk lille gennemløber, der på bedste vis efterligner en lille tobis. Og det er noget havørrederne elsker. Tobisen står ofte rigtigt højt på menukortet hos havørreden, og på de dage er det alfa omega for os lystfiskere, at efterligne denne aflange fisk. Bliver dette gjort korrekt, kan man opleve fortræffeligt fiskeri efter de blanke tobisædere!

DC Tobis har en lidt tungere bagende, som gør at den nemt kan arbejde sig ned på dybere vand, men 14g versionen kan dog stadig fiskes over lavere vand uden problemer. Den tunge ende gør også, at DC Tobis får en lækker vuggende gang i vandet.

– 14 gram
– 75 mm lang

Vælg farve.

Ryd
Varenummer 55501 Kategorier , , Tags

ANDRE SÅ OGSÅ DISSE

Du kunne også være interesseret i...

VIND GAVEKORT: 500DKK

Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrev-medlemmer, om et gavekort på 500DKK til Justfishing Denmark webshoppen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail.
TILMELD
close-link
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.