Om os

DU KAN VÆRE HELT TRYG!

Godt nok er vi relativt nye på markedet, men vi bestræber os på at give dig som kunde, den bedste service som overhovedet muligt. Dette er lige fra spørgsmål angående produkterne, til hurtig og sikker levering. Og så har du selvfølgelig altid fuld garanti på produkterne.

HISTORIEN BAG

Søren fra Justfishing Denmark lancerede en YouTube-kanal i 2018 med fokus på læringsrige sportsfiskerelaterede videoer i god kvalitet. Kanalen blev grundlagt med stor interesse for fiskeri, samt en baggrund fra den kommercielle foto- og videoverden. Passionen ved at dele glæden omkring  fiskeriet, såvel som skønheden i naturen, er det der driver projektet. Efter lanceringen af youtube kanalen, tog det hurtigt fart, og i begyndelsen af 2020 besluttede vi at starte en webshop, hvor folk har mulighed for at købe det udstyr, vi bruger i videoerne på youtube-kanalen JustfishingDK.

Vi får løbende en masse spændende nye produkter hjem, og sørger for kun at have produkter vi ved er af den bedste kvalitet, og fisker optimalt.

Vi håber at du vil støtte projektet, næste gang du skal købe grej 🙂 

Island201small copy
Island2019 129small

JUSTFISHING.DK

Danmarks fiskeyoutube

De sociale medier

Hos Justfishing Denmark er vi stor tilhænger af de sociale medier. Det er dette univers vi lever i, når vi ikke er ved vandet for at filme og lave nye fiskevideoer. Du er altid velkommen til at følge med på vores Facebook side, YouTube kanal eller på Instagram.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til både webshop samt vores andre kanaler, og takker mange gange for supporten. Uden dig ville det ikke være muligt.

Knæk Og Bræk Justfishing Denmark

Justfishing Iphone insta

VIND GAVEKORT: 500DKK

Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrev-medlemmer, om et gavekort på 500DKK til Justfishing Denmark webshoppen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail.
TILMELD
close-link
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.