Om os

DU KAN VÆRE HELT TRYG!

Godt nok er vi relativt nye på markedet, men vi bestræber os på at give dig som kunde, den bedste service som overhovedet muligt. Dette er lige fra spørgsmål angående produkterne, til hurtig og sikker levering. Og så har du selvfølgelig altid fuld garanti på produkterne.

HISTORIEN BAG

Søren lancerede en YouTube-kanal i 2018 med fokus på læringsrige sportsfiskerelaterede videoer i god kvalitet. Kanalen blev grundlagt med stor interesse for fiskeri, samt en baggrund fra den kommercielle foto- og videoverden. Passionen ved at dele glæden omkring fiskeriet, såvel som skønheden i naturen, er det der driver projektet.

Efter lanceringen af youtube kanalen, tog det hurtigt fart, og i begyndelsen af 2020 besluttede Søren at starte en webshop, hvor folk har mulighed for at købe det udstyr, vi bruger i videoerne på youtube-kanalen JustfishingDK. Interessen var stor, og opbakningen om projektet ligeså. Derfor var det muligt at udvide butikken hurtigt, og vores sortiment er nu vokset til over 10.000 produkter.

I starten af 2021 kom Anders med på teamet, som udover at fungere som blæksprutte, er super god til det med at kreere videoer, og selvfølgelig at fiske.

Vi får løbende en masse spændende nye produkter hjem, og sørger for kun at have produkter vi ved er af den bedste kvalitet, og fisker optimalt.

Vi håber at du vil støtte projektet, næste gang du skal købe grej.

Knæk & Bræk
Justfishing Denmark

JUSTFISHING.DK

Danmarks fiskeyoutube

De sociale medier

Hos Justfishing Denmark er vi stor tilhænger af de sociale medier. Det er dette univers vi lever i, når vi ikke er ved vandet for at filme og lave nye fiskevideoer. Du er altid velkommen til at følge med på vores Facebook side, YouTube kanal eller på Instagram.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til både webshop samt vores andre kanaler, og takker mange gange for supporten. Uden dig ville det ikke være muligt.

VIND GAVEKORT: 500DKK

Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrev-medlemmer, om et gavekort på 500DKK til Justfishing Denmark webshoppen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail.
TILMELD
close-link
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.