Guideline Experience Vest

1.269,00 kr.

Experience Vesten byder på god kapacitet, stilrent ydre, stor bevægelsesfrihed og let vægt. Vesten er konstrueret af 210 denier oxford nylon med meshfor, som giver en slidstærk ydre skal og behagelig inder/ryg. Lommedesignet med den justerbare indvendige skillevæg giver dig maksimal fleksibilitet til at tilpasse vestens lommer til dine flueæsker. Opdeleren sørger også for, at de øverste kasser ikke falder ud eller ned, når du vælger den nederste. Bortset fra velcrofluelappen på venstre bryst er vestens to sider identiske. Vi har lavet det på denne måde for at sikre, at alt kan opbevares på dets mest naturlige sted for dig.

Experience Vesten er designet til at holde værktøj og gadgets sikre/faste og stadig praktiske, ingen dinglende ting. Vesten er konvertibel og integreres med Experience og Alta rygsækkene på kun et minut. Vi har dog givet vesten et ergonomisk snit for at sikre, at skulderstropper fra en rygsæk ikke forstyrrer vestens design. Bær begge, side om side! Denne vest er lavet til alle former for fiskeri, og den passer lige så godt til både den minimalistiske og dem, der skal have de "just in case"-kasser ved hånden. Stor kapacitet, top funktionalitet i et lavprofil, kompakt design!

Specifikationer:
- Front lukning med et magnetisk spænde på elastisk bånd eller kvalitets YKK lynlås
- To udvendige elastiske mesh-lommer i hver side
- En stor lomme i hver side med skillevæg
- To indvendige netlommer i hver side. En lodret og en med vandret lynlås.
- En toolbar på hver side med aftagelig retraktor
- Baglommen med lynlås er foldet og kan udvides, når du fylder den op.
- D-ring bagpå til landingsnet.
- Samlet højde på forsektionen er 40 cm og bagsiden er 35 cm, hvilket giver god plads over taljelinjen til at vade.
- Justerbare stropper i sider og top for perfekt pasform. Topstropper gemmer sig inde i toppen af vesten, og sidestropper har et fleksibelt bånd rundt om dem for at forhindre fluesnor i at filtre sig sammen.
- Velcro-plaster venstre side til tørring af fluer eller påsætning af gadgets.

...læs mere
Andre købte også